Ustvari si nov račun

Nakupovalna košarica

Zapri

V košarici ni izdelkov.

Okolju prijazni izdelki

Vsi izdelki so narejeni iz naravi prijaznih materialov in ne vsebujejo plastike.

Enostaven nakup

Enostaven in varen nakup preko spleta.

Razgradljivo v naravi

Naši izdelki so okolju prijazni in razgradljivi v naravi.

Trajnostna rešitev

Poskrbimo za lepšo prihodnost.

VAM JE DOVOLJ PLASTIČNIH IZDELKOV?

Plastika predstavlja danes eno največjih okoljskih groženj našemu planetu. Plastični odpadki se nalagajo dan za dnem, leto za letom. Hitro se približujemo dejstvu, da bomo Zemljo imenovali planet Plastika. Pa si res to želimo?

Pričeli smo razmišljati o alternativnih okolju prijaznih rešitvah. Po več kot letu dni raziskav vam ponujamo svoje prve biorazgraljive izdelke.

Evegreen je v sodelovanju s slovenskimi ter evropskimi partnerji razvil postopek pridobivanja materiala
iz okolju prijaznih virov, ki so v naravi razgradljivi in so odlična alternativa plastiki.

Pribor je veliko boljši od plastičnega pribora. Z njim sem bila zadovoljna in nič me ni motilo. Brez težav sem razrezala kotlet, pri čemer se niti vilice niti nož nista zlomila. Enako velja za krožnike, ki jih po uporabi enostavno zavržeš na domači kompostnik. Tudi barva mi je zelo všeč.
Andreja
Preizkušanje krožnikov in pribora iz pšeničnih otrobov,  je bilo zame nekaj novega. Zavedanje, da je izdelek trajnostne narave,  ki ne polutira okolja in narave me posebej navdušuje.  Prav tako me navdušuje idejna vrednost izdelka in implementacija izdelka v uporabno vrednost. Čestitke inovatorjem. Pribor je oblikovno lep, domač, prijeten. Hrana s piknikov na njem lepo izgleda.  Krožniki in pribor so dovolj trdni in primerno prožni, za razrezovanje in nabadanje hrane.
Menim, da je tovrsten pribor eden izmed najbolj ekoloških, trajnostno naravnanih izdelkov pod sloganom, nazaj k naravi, za razvajene Evropejce. V veselje mi je bilo, da sem smela preizkusiti tako vrhunski, trajnostni, zdrav in uporaben izdelek. V prihodnosti takšen pribor na piknikih priporočam.
Marija
Meni so krožniki super! Ker so razgradljivi, pa še všeč so mi! Ko pridejo v stik s tekočino začnejo razpadati, kar zna biti rahlo neugodno, zato je potrebno paziti. Vse pohvale in čestitke za to idejo!
Jadranka Juras
EKO sveča resnično gori 3 dni! In v celoti pogori, to me je res presenetilo! Čestitke!
Bojana
Vsi naši uporabniki, ki so prejeli darilne sete s priloženimi semeni so bili zelo navdušeni nad njimi in ob enem presenečeni, da so EKO lončki resnično biorazgradljivi!
Andrej
Inštitut Wcycle Maribor– inštitut za krožno gospodarstvo
Back to Top