Ustvari si nov račun

Nakupovalna košarica

Zapri

V košarici ni izdelkov.

Rok dostave

Vsa naročila, oddana med delavnikom pred 13. uro, odpošljem že isti dan v primeru plačila po povzetju ali s kreditno kartico. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila naročena med vikendom in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.

Brezplačna dostava

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v spletni trgovini. Brezplačna dostava velja za klasično dostavo. V primeru, da poleg artikla z brezplačno dostavo naročite še druge artikle in izberete odpremo naročila hkrati, je dostava še vedno brezplačna. V času trajanja posebne akcije je dostava za vsa naročila brezplačna, prav tako pri naročilu nad 50€.

Stroški pakiranja in dostave

Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 50,00 € so brezplačni, za ostala naročila je cena pakiranja in dostave 4,50 €.

Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovnih prostorih v Velenju (Šaleška cesta 2A) ali v Mislinji (Gozdarska cesta 54). V tem primeru stroškov pakiranja in dostave ni.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Back to Top