Ustvari si nov račun

Nakupovalna košarica

Zapri

V košarici ni izdelkov.

Postopek nakupa

 1. Izbira izdelka: Na spletni strani www.evegreen.eu izberite izdelek in kliknite na povezavo ”Dodaj v košarico”. Sistem te obvesti, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želite nadaljevati nakupovanje, lahko dodate v košarico še več izdelkov. Prav tako lahko s klikom na znak + ali – povečamo ali zmanjšamo količino določenega izdelka v košarici. Če želite zaključiti nakup, zgoraj desno kliknete na nakupovalni voziček in izberete na blagajno. Spletna stran vas preusmeri v nakupovalno košarico, kjer vpišete vaše podatke in potrdite nakup.
 2. Odstranitev  izdelka iz nakupovalne košarice: Na spletni strani www.evegreen.eu se v zgornjem desnem kotu, nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) uporabniku prikažejo izdelki, ki so jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Če želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora klikniti na ikono košarice in križec ”odstrani”. Če želi uporabnik dodati določen izdelek v košarico, mora klikniti na povezavo ”Nadaljujte z nakupi”. S klikom na omenjeno povezavo se vrne nazaj spletno trgovino.
 3. Nakupovalna košarica: Za dokončanje naročila morate izpolnite potrebna polja.
  • Naslov za dostavo: Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico (ime, priimek, e-mail naslov, naslov, kraj, poštno številko in  tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka.Obrazec omogoča, da se lahko ustvari uporabniški račun in so pri naslednjem naročilu podatki uporabnika že shranjeni.
  • Strošek dostave: Uporabnik lahko izbira med Pošto Slovenije ali osebnim prevzemov v naših poslovnih prostorih.
  • Način plačila: Izbira se lahko med naslednjimi načini plačila: Plačilo po povzetju, plačilo po predračunu ali plačilo s kreditno kartico.
  • Kuponi: Če ima uporabnik veljaven kupon za popust ga vpiše v ustrezno polje in klikne gumb potrdi.
  • Pregled naročila: Prikazani so izdelki, ki jih je uporabnik med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico. Cena izdelka, strošek poštnine,  vrednost DDV-ja in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo.
 4. Zaključek naročila: Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb ‘Oddaj naročilo”. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst ”Vaše naročilo je bilo uspešno. Hvala vam za nakup! Številka vašega naročila je: xxxx.”

Postopek obveščanja o nakupu

 • – Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Članu Evegreen so na spletni strani vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.
 • – Podjetje Evegreen lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.
 • – Postopek nakupa za pravne osebeje popolnoma enak kot za fizične osebe, le da na zaključku nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so enake možnosti plačila.
Back to Top